Terassirungot ja lasikatot

Olemme suunnitelleet oman alumiinisen terassirunkoratkaisun, johon siirrettävät liuku-, terassi- tai parvekelasitukset on helposti yhdistettävissä. Kevyet ja huoltovapaat alumiinirakenteet yhdistettyinä Alutec Oy:n tuotteisiin antavat käyttäjille mahdollisuuden nauttia terassien ja parvekkeiden käytöstä alkukeväästä loppusyksyyn.

Axe-Terassirunko

Axe-Terassirunko tehdään aina räätälöitynä asiakkaan tarpeen ja rakennuksen arkkitehtuuriin sopivaksi. Alumiinirunko on aina polyesteripulverimaalattu. Vakiovärit on valkoinen (RAL 9016 / RR 20) tai tumman harmaa (RAL 7024 / RR23). Runko on saatavissa myös muihin RAL-sävyihin maalattuna.

Axe-Lasikatto

Axe-Lasikatto koostuu alumiinikiinnitysjärjestelmästä, sekä 8 mm:n karkaistusta turvalasista. Alumiinista valmistetut kiinnitysprofiilit on aina polyesteripulverimaalattu. Vakiovärit on valkoinen (RAL 9016 / RR 20) tai tumman harmaa (RAL 7024 / RR23). Myös kattoprofiilit on mahdollista saada kaikissa RAL värikartan väreissä. Karkaistun 8 mm lasin sävyt ovat kirkas, vihertävä, savu ja pronssi.

Nyt myös Vesivek sadevesijärjestelmät asennettuina Axe-Lasikattoihin. Runkoon integroidut kiinnikkeet mahdollistavat Vesivek kourujen, sekä syöksytorvien kiinnittämisen.

Axe-Lasikatto on mahdollista asentaa joko olemassa oleviin puisiin/metallisiin runkorakenteisiin tai vaihtoehtoisesti Axe-Terassirunkojärjestelmään.

Ota yhteyttä

Tarjous pallo